جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

صفر تا صد آموزش پرورش کبک + نکات ضروری

آموزش پرورش کبک روی زمین یا بستر

آموزش پرورش کبک شامل نکات ضروری پرورش این پرنده در فضاهای صنعتی است. دقت کنید که پرورش کبک نیازمندی‌های اولیه‌ای دارد. عدم تأمین این نیازمندی‌ها در این مسیر حدود 12 هفته‌ای مشکلاتی را برای شما فراهم خواهد آورد. برای پرورش اصولی و موفقیت‌آمیز کبک و کسب درآمد از این راه به دور از هیجان‌های شروع چنین کسب و کارهایی حتماً سلامتی پرندگان را در اولویت قرار دهید. با هم در ادامه اصلی‌ترین نکات آموزش پرورش کبک را مرور خواهیم کرد. این مطلب 5 دقیقه از وقت شما را به خود اختصاص خواهد داد.

آموزش پرورش کبک
آموزش پرورش کبک

بیشتر بخوانید: آموزش پرورش کبک روی زمین یا بستر و همه نکاتی که باید بدانید

آماده سازی بستر مناسب برای پرورش کبک

در آموزش پرورش کبک در قدم اول باید بستر مناسب برای جوجه کشی و بعد هم پرورش کبک را فراهم سازید. کثیف شدن جای کبک، مرطوب شدن آن، نبود فضای کافی در قفس و مواردی از این دست می‌تواند مانعی برای پرورش این پرنده باشد. از این رو آماده کردن فضای مناسب برای پرورش آنها مهم‌ترین قدم در این کسب  و کار است. برای این کار می‌توانید از توری‌ها و قفس‌های فلزی مناسب برای پرورش کبک کمک بگیرید. این توری‌ها با داشتن ارتفاع مناسب از زمین مانع از کثیف شدن محیط زندگی آنها شده و بهترین کیفیت زندگی را برای آنها فراهم می‌آورد.

نیازمندی‌های پرورش کبک

آموزش پرورش کبک در قدم دوم مربوط به فراهم آوردن نیازمندی‌های پرورش این پرنده است. برای این منظور به نکات زیر دقت نمایید:

  1. حتماً باید کف محل زندگی آنها ارتفاع حدود 50 سانتی‌متری از کف زمین داشته باشد. برای این منظور بهرت است از قفس‌های صنعتی استفاده نمایید.
  2. استفاده از آب ناسالم یکی از دلایل تلف شدن این پرنده‌ها در زمان پرورش است. از این رو حتماً در تهیه آب سالم نیز دقت کافی داشته باشید.
  3. تأمین دمای لازم برای زندگی این پروندگان نیز لازم است. برای این منظور بایستی از عایق‌های مناسب روی دیوارها و کف استفاده نمایید تا گرمای محیط مخصوصاً در فصول سرد حفظ شود.
پرورش کبک
پرورش کبک

بیشتر بخوانید: آموزش جوجه کشی کبک و همه نکاتی که لازم است بدانید

جوجه کشی کبک

یکی از حساس‌ترین قسمت‌های آموزش پرورش کبک به جوجه کشی آن برمی‌گردد. عدم دقت کافی در این مرحله مانع از به دنبال آمدن جوجه‌های سالم خواهد شد. تخم‌های کبک را می‌توانید در دستگاه‌های صنعتی جوجه کشی به عمل آورید.

برای این منظور نیاز به دمای 37.7 درجه و رطوبت 65 درصد خواهید داشت. همچنین همزمان باید تهویه مناسب برای ورود و خروج هوا را نیز تأمین نمایید. دوره جوجه کشی این پرنده حدود 24 روز است. برای حفظ کیفیت زندگی آنها در این 24 روز بهترین راه همان دستگاه‌های جوجه کشی هستند که همه این شرایط را به راحتی برای تخم‌ها فراهم می‌آورند.

نکاتی مهم از آموزش پرورش کبک

پرورش کبک یکی از کسب و کارهای پرسود است. به دلیل فواید زیادی که گوشت این پرنده دارد، تقاضا برای آن همیشه وجود داشته است.

قبل از هر کاری بایستی نسبت به برآورد هزینه‌ها و میزان سوددهی کسب و کار خود اطلاعات کسب کنید و برنامه‌ریزی دقیقی برای این منظور داشته باشید. برای خرید دستگاه جوجه کشی مناسب حتماً به معیارهای خرید این دستگاه دقت داشته باشید. دمای مناسب، رطوبت کافی، نور کافی و تهویه مناسب 4 عاملی هستند که بایستی در تمام دوره پرورش کبک آنها را کنترل نمایید. فضای مناسبی برای آبخوری و دان خوری کبک‌ها فراهم بیاورید.

هرگز پرورش کبک مولد و تخم‌گذار را روی کف زمین انجام ندهید و حتماً برای این منظور از قفس‌های توری صنعتی استفاده کنید. زمان مورد نیاز برای پرورش کبک‌های گوشتی حدود 12 هفته است.

پرورش اصولی کبک
پرورش اصولی کبک

بیشتر بخوانید: سود پرورش کبک

شما برای ما از آموزش پرورش کبک بنویسید

در این مطلب قفس بلدرچین نکات مهم و ضروری آموزش پرورش کبک را  با هم مرور کردیم. گوشت این پرنده به دلیل داشتن مواد مغذی در چند سال اخیر مورد توجه عموم افراد قرار گرفته است و از این رو کاربران زیادی برای کسب سود دست به پرورش کبک می‌زنند. البته به دلایل عدم توجه به همین نکات ساده، بسیاری از این کسب و کارها در همان شروع کار باقی مانده و هرگز به کسب سود نمی‌رسند. از این رو اگر قصد پرورش کبک را دارید از قبلاً بایستی اطلاعات لازم در این زمینه را به دست آورید. چنانچه در زمینه پرورش کبک تجربیات مفیدی دارید آن ار در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *